|
Малко изцепки,допълвайте и вие.Повечето са взети от някъде,само накрая съм добавила и от моите даскали:
Може да не довиждам, но чувам толкова добре, че знам какво си мислите! Учителка по литература.
Господине, ще ме оформите ли? Внимателен оглед. - Ми, моме, вие сте си добре оформена вече.
Имаш три на релси. Качих ти го на релси, да можеш да си го закараш вкъщи.
Най-високият да дойде да ми го пъхне. Учителка по физика в ГПЧЕ "Иван Вазов"
Номер 26 си крие нещо между краката и не иска да ми го покаже. Забележка в дневник
Траките са вид растения.
Този монитор не е кирилизиран, колеги! др.Г.Желев - преподавател по комютърни системи и технологии в ТУ и НБУ
Втората част на втория стих на втората строфа подсказва второстепенното значение на този факт за второстепенния герои.
Ти в кошчето, дъвката отвън!
Това е едно неразделно цяло, което се състои от две части.
Гравитацията е открита от Нютон. Забелязва се есенно време, когато листата капят.
Когато бие звънеца за влизане в класните стаи, всички трябва да излизате.
Трябва да знаете, коя аминокиселина, в кой треволяк се съдържа и да ходите да пасете от него.
Чувала съм го и грешно написано.
Ученичката да се заведе на психиатър. Забележка в дневник,Княз Борис I - Бургас
Някой от вас някога качвал ли се е на автобус ? Физика,АЕГ - Бургас
Стига сте говорили все едно сте на пазара,купувайте марулите и се връщайте в часа. Бълг.език,АЕГ - Бургас
- Каква оценка ще имам ? - Положителна. Литература,АЕГ - Бургас
На викингите им били големи - 35 метра. История,АЕГ - Бургас
Лилавото момиче да отговори. Физика,АЕГ - Бургас
Момичето с големия плюс да отговори. Физика,АЕГ - Бургас
Не можем за използваме този израз.Как така ще има две лица (показва два пръста) и една усмивка (показва среден пръст) ? (е тука колко съм се смяла не е истина) Литература,АЕГ - Бургас
|